Link-tip: Paving Expert

Gedetailleerde engelstalige site van Tony McCormack over bestrating en drainage in Groot-Brittaniė en Ierland: www.pavingexpert.com

Nationaal Wegencongres 2010

Op 30 september 2010 organiseren NIB en Cobouw gezamenlijk het Nationaal Wegencongres, ws. weer in ‘t Spant in Bussum. Het congres is bedoeld voor alle partijen in de Grond-, Weg- en Waterbouw en trok in 2009 ca. 300 bezoekers.

3D Ontwerpen voor iedereen

Bij het in beeld brengen van de omgeving rond een nieuw ontworpen verkeersituatie, heeft u een stuk gereedschap nodig dat zo eenvoudig werkt dat u echt snel een goede indruk van de omgeving kunt opzetten. U wilt zich niet met allerlei bouwkundige details hoeven inlaten. Het gaat immers maar om de herkenning van de situatie en het beoordelen van zichtsituaties. Daarbij wilt u wel, voor de zichtbelemmerende objecten, maatvast kunnen werken op basis van een stukje AutoCAD-plattegrond. SketchUp is zeer geschikt voor dit doel, gebruiksvriendelijk en niet te duur.

Beoordeel uw ontwerp

Als ontwerper moet u rekening houden met draaicirkels, rijcurves en sleeplijnen van voertuigen. Met PathPlanner heeft u betaalbare en internationaal geaccepteerde software in huis voor dat doel.

Hoe gebruik ik tekeningen van derden

Het maken van wegontwerptekeningen is vaak een zeer ingewikkeld gebeuren met input van allerlei partijen gedurende een lange periode. Als u in zulke projecten de ontwerpende partij bent, dan dient u te beschikken over een goede procedure om met aangeleverd materiaal om te gaan.

Lees hier verder ...


Loading...

Alles over wegontwerp op de kaart

Klik hier voor de kaart ....


Wat vindt u van deze pagina?
zeer goed goed matig slecht, omdat:
Bij matig of slecht graag uw emailadres:


Meer over GstarCAD... © Copyright 2008-2010, IDEOMA intelligent systems bv